Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

28e Fanclubdag van de Fameuze Fanclub


Op zondag 19 april 2015 organiseert de Fameuze Fanclub haar 28e fanclubdag.

28e Fanclubdag Op een nieuwe locatie, vlak naast de zaal die in voorgaande jaren werd gebruikt, organiseert De Fameuze Fanclub op 19 april 2015 de 28e editie van de jaarlijkse Fanclubdag.

Tijdens deze editie van het evenement is de complete Wereld van Suske en Wiske bijeen gebracht.
Naast de hoofdgasten Luc Morjaeu en Peter Van Gucht, signeren ook Jeff Broeckx (Junior Suske en Wiske), Romano Molenaar en Bruno De Roover (J.ROM) en Charel Cambre (Amoras).
Bij de signeersessie van Luc Morjaeu en Peter Van Gucht ontvangt men weer een gratis prent die speciaal voor deze gelegenheid is getekend.

Bezoekers van de Fanclubdag maken kans op een gastoptreden in een avontuur van Suske en Wiske. Aan het eind van de dag wordt een cameo optreden in een toekomstig avontuur verloot.

Trouwe leden van De Fameuze Fanclub ontvangen uiteraard ook weer het ledenbeeldje. Dit keer is dat een portret van Sus Antigoon.

Speciaal voor de kinderen worden er veel doe-dingen aangeboden: speciale veiling voor kinderen, een springkussen, kleuren en tekenen op blanco puzzels, kleurwedstrijd, schminken, leeshoek, envelop trekken en win een prijs, aanwezigheid van het Suske en Wiske Kindermuseum.


Het programma van de dag bestaat uit:

Tijdens twee veiingen kunnen de bezoekers bieden op speciale items.
Van 11:30 - 12:00 wordt een speciale kinderveiling gehouden.
. Een uur later, van 13:00 tot 14:00 uur, vindt een grote veiling, met meer dan 40 kavels plaats.

Tijdens de beurs verschijnt ook een luxe versie van Het mopperende masker, het eerste korte verhaal dat verscheen in TrosKompas.


Plaats: Meeting District, Blokhoeve 2a, 3438 LC Nieuwegein
Datum: 19 april 2015
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Prijs: Leden: € 5 (op vertoon van ledenpas) ; Niet leden: € 8,50 (Met kortingbon € 7)
Website: De Fameuze Fanclub


Ledenbeeldje 2015