Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Het schrikkelspook


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 325 (1e druk: 11 februari 2014)

Het schrikkelspook Wanneer Lambik onze vrienden meeneemt voor een vlucht in zijn nieuwe sportvliegtuig, worden ze aangevallen door een brandende vliegmachine uit de Eerste Wereldoorlog. De Duitse piloot blijkt een geest te zijn die door een vreselijke misstap geen rust kan vinden. Deze onuitwisbare fout kostte het leven aan vele onschuldige slachtoffers, maar vooral ook aan zijn verloofde Kate.
Sidonia is zo aangedaan door het verhaal dat ze besluit om naar het verleden te gaan en daar de zaken weer op orde te stellen. Maar al gauw blijkt dat ze haar operatie wel heel erg lichtzinnig heeft opgevat. De Westhoek is tijdens de Begin van het verhaal Eerste Wereldoorlog een levensgevaarlijke plek waar je beter wegblijft. Onze vrienden moeten alles uit de kast halen om deze roekeloze onderneming tot een goed einde te brengen. Wat volgt is een aaneenschakeling van luchtgevechten en wilde achtervolgingen doorheen de loopgraven. Loopt dit pakkende avontuur echt wel goed af?

De definitieve cover van het album werd half januari 2014 bekend gemaakt. Bij de aankondiging van het album werd de onderstaande coverafbeelding gebruikt. De scene die hierop staat afgebeeld komt uiteindelijk niet voor in het verhaal, waardoor er een vervangende tekening nodig was.

Ter gelegenheid van de verschijning van het album werd door de site www.covercards.nl een covercard uitgebracht.


Aankondiging Fragment uit het verhaal Het schrikkelspook - Oorspronkelijke cover CovercardOp zoek naar dit album? Kijk eens bij de Suske en Wiske webwinkel Stripfan.nl Bestel dit album bij Stripfan.nl .