Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 113


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 29 maart 2016

Versus, no. 113 Lambik raast, staande op een kinderwagen, voorbij op de cover van deze Versus.
De scene waarin de dunbehaarde stripheld is afgebeeld is afkomstig van de cover van Suske en Wiske album 334. Dit deel uit de reeks, waarin de twee korte verhalen Taxi Tata en Expeditie Robikson zijn opgenomen verschijnt op 12 april 2016.
Peter Van Gucht gaat in zijn column even in op dit album en vertelt ook nog wat over de opvolgers, waarbij de bijdrage van Luc Morjaeu niet beperkt is gebleven tot het tekenwerk.

Lambik speelt in 2016 ook de hoofdrol op de Fanclubdag van De Fameuze Fanclub te Nieuwegein. Ronald Van Rillaer, de acteur die hem in allerlei producties tot leven heeft gebracht, werd geïnterviewd naar aanleiding van het feit dat hij, na bijna 25 jaar, een punt zet achter de vertolking van dit personage.

Klaas Rigterink dook opnieuw in zijn archief voor een achtergrondartikel. Dit keer belicht hij de overeenkomsten die er bestaan tussen Het Spaanse spook en een ouder verhaal van Vandersteen: Het Roode Masker.

De tekentafel van Luc Morjaeu is weer goed gevuld met enkele coverschetsen en een paar afbeeldingen die hij maakte voor Het omgekeerde land.

Een overzicht van de belangrijkste rubrieken en artikelen:Interview Ronald Van Rillaer