Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

29e Fanclubdag van de Fameuze Fanclub


Op zondag 10 april 2016 organiseert de Fameuze Fanclub haar 29e fanclubdag.

29e Fanclubdag De 29e editie van de Suske en Wiske Fanclubdag vindt plaats op 10 april 2016 in Nieuwegein. Als locatie is gekozen voor dezelfde zaal aan de Blokhoeve waar het evenement in 2015 voor het eerst werd georganiseerd.

De dag staat in het teken van Ronald Van Rillaer, die dit jaar voor het laatst als zijn alter ego Lambik te zien was in de Vlaamse voorstellingen van de musical De circusbaron.

Studio Vandersteen is zoals gebruikelijk weer van de partij. Achter de signeertafel zitten Luc Morjaeu en Peter Van Gucht. Zij worden in 2016 vergezeld door de, in 2015 gepensioneerde, Eric De Rop en decortekenaar Christian Verhaeghe.
Bezoekers ontvangen bij de signeersessie van Morjaeu en Van Gucht weer een gratis prent die speciaal voor deze gelegenheid is getekend.

Leden van De Fameuze Fanclub kunnen op de fandag het nieuwe ledenbeeldje afhalen. Fons van Dommelen maakte dit keer een portret van Papal-Ambik, uit De tamtamklopper

Voor kinderen valt op de Fanclubdag van alles te beleven.
Zij kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals: speurtocht, een springkussen, kleurwedstrijd, schminken, leeshoek, envelop trekken en win een prijs en buttons maken met het Suske en Wiske Kindermuseum.

Tijdens twee veilingen kunnen de bezoekers bieden op speciale items.
Veiling voor kinderen: van 11.30 tot 12.00 uur
Grote veiling: van 13.00 tot 14.00 uur

Tijdens de beurs verschijnt een luxe versie van De blikken blutser, in een oplage van 400 exemplaren.
Met het verschijnen van dit album is van alle verhalen die werden gepubliceerd in TrosKompas een luxe editie uitgegeven.


Plaats: Meeting District, Blokhoeve 2a, 3438 LC Nieuwegein
Datum: 10 april 2016
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Prijs: Leden: € 5 (op vertoon van ledenpas) ; Niet leden: € 8,50 (Met kortingbon € 7)
Website: De Fameuze Fanclub


Ledenbeeldje 2016 Luxe uitgave '>De blikken blutser'