Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 114


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 28 juni 2016

Versus, no. 114 Nadat Klaas Rigterink in Versus 111 al eens virtueel naar het verleden reisde voor een artikel over De krakende Carcas gaat hij in deze aflevering opnieuw rechtstreeks de dialoog aan met één van de striphelden. Dit keer voelt hij Jerom aan de tand over de schilderijen van Jeroen Bosch die zijn verwerkt in De bibberende Bosch.

Luc Morjaeu toont schetsen die hij maakte voor uitgaven die in het najaar van 2016 zullen verschijnen: De cover van een Halloween-special en het album Het omgekeerde land
Ontwerptekeningen zijn ook te zien in de column van Peter Van Gucht. Hoewel hij zich normaal gesproken alleen bezighoudt met de scenario's heeft hij een tijdje ook layouts gemaakt voor de verhalen die hij schreef. Met de opzet voor een pagina uit De suikerslaven wordt dit geïllustreerd.

Niels van der Made belicht de herkomst van Krimson in een artikel over de man waarop Willy Vandersteen de beruchte schurk heeft gebaseerd, Henri Vinoelst.

In plaats van een gag van De Vrolijke Bengels werd een pagina geplaatst met een hommage aan Junior Suske en Wiske door Swerts en Vanas.

Een overzicht van de belangrijkste rubrieken en artikelen:Krimson toont zijn ware gelaat