Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske in Bokrijk


Suske en Wiske vieren feest in Bokrijk.

Suske en Wiske in Bokrijk Het Domein Bokrijk staat op zondag 24 juli 2005 weer in het teken van Suske en Wiske. Ter ere van het 60-jarig jubileum van de striphelden wordt er op die datum een groot Suske en Wiske-feest op het terrein van het museum gehouden.
Naast de jubilarissen zelf zullen ook andere stripfiguren in Bokrijk aanwezig zijn om de verjaardag te vieren. O.a. Kiekeboe, de Kampioenen en de Rode Ridder komen op bezoek.
De animatie van de dag staat in teken van het centraal thema van Bokrijk, Gokken en Kansspelen. Dit wordt vooral vertaald in speel en win. De deelnemende kinderen krijgen de kans om op verschillende locaties kleine prijzen te winnen. Bovendien maken ze kans om in Bokrijk een van de uitzonderlijke prijzen te winnen. De nadruk van het feest ligt op doen. Kinderen kunnen muziek maken, knutselen een decor in elkaar zetten, zingen, kleren maken en diverse andere activiteiten ontplooien.

De programma-onderdelen zijn verdeeld over de diverse zones van het domein.

Oost- en Westvlaanderen

Kempen (of Oude Stad)

Algemeen

Datum: Zondag 24 juli 2005 van 10-18 uur
Toegangsprijzen: Volwassenen: € 10 ; Groepen, 60+ en mindervaliden: € 8,50 ; Kinderen tussen 6 en 12 jaar: € 5,00 ; Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis


Meer informatie is te vinden op de website van het Domein Bokrijk.