Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Overzicht lange verhalen


De lange verhalen Sinds maart 2021 kan op deze site een overzicht van alle korte verhalen van Suske en Wiske worden bekeken. Dit bestand, samengesteld door Arjen Leine, bevat de strips die buiten de reguliere reeksen zijn verschenen. Behalve korte strips van Suske en Wiske zijn hier ook diverse nevenreeksen, met albums en verhalen van b.v. Lambik, Jerom en De familie Snoek in opgenomen.

Alle avonturen die worden gerekend tot de hoofdreeksen heeft Arjen, met hulp van Mark Ormel, nu ook samengebracht in een complete overzichtslijst.
De bijgaande tabel bevat de verhalen die zijn gepubliceerd in de Rode reeks, Blauwe reeks en de Klassiek-reeks.

De verhalen in het overzicht zijn chronologisch gesorteerd op datum van eerste publicatie. In veel gevallen is dat de datum waarop het verhaal begon in krant of tijdschrift. Bij albums die niet in voorpublicatie verschenen is de publicatiedatum van het album leidend.
Andere overzichten zoals de Stripkatalogus van Hans Matla en de op deze site aanwezige Totale tabel hanteren voor sommige verhalen een andere sortering. De verschillen met die lijsten worden in de tabel ook weergegeven.

Download hier het overzicht van de lange verhalen.

Voor eventuele op- en/of aanmerkingen met betrekking tot dit overzicht kunt u contact opnemen met Arjen Leine via detammetumi@gmail.com.Op het eiland Amoras De gekalibreerde Kwibus De schat van Beersel De kaartendans

De raap van Rubens De 7 schaken Suske de rat De boze boleet