Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Overzicht korte verhalen


De snoezige Snowijt Naast de bekende avonturen van Suske en Wiske die zijn verschenen in de Rode reeks en de avonturen die in de Blauwe reeks zijn opgenomen zijn er nog vele andere belevenissen van de striphelden opgetekend.
Veel van deze strips werden gemaakt voor reclamecampagnes of uitgaven voor speciale gelegenheden. Bovendien werden er door de jaren heen veel korte verhalen gemaakt voor diverse vakantiealbums.
Deze verhalen en grappen die buiten de reguliere reeks verschenen variƫren van complete albums met korte verhalen tot gagstrips van 1 pagina of zelfs slechts maar 1 strook.
Een inventarisatie van al deze avonturen buiten de gewone serie is nu samengesteld door Arjen Leine.

Download hier het overzicht van de korte verhalen. Naast de Suske en Wiske-strips zijn hierin, op aparte tabbladen, ook lijsten opgenomen met alle Grappen van Lambik en de gagreeksen De vrolijke bengels, Het plezante cirkus, De lustige zwervers en 't Prinske.
In november 2022 zijn ook de avonturen van Jerom aan het overzicht toegevoegd.

Via een druk op de knop "Heb ik" kolom tonen wordt een kolom aan de lijst met korte verhalen toegevoegd waarin verzamelaars kunnen aangeven welke strips in hun collectie voorkomen.

Voor eventuele op- en/of aanmerkingen met betrekking tot dit overzicht kunt u contact opnemen met Arjen Leine via het adres detammetumi@gmail.com.

De albums die zijn verschenen in de hoofdreeksen zijn opgenomen in een apart bestand. Zie hiervoor het Overzicht lange verhalen.Het kerstmannetje De rammelende rally Het monster van Loch Ness


De tuimelende trap Verzin een titel Het betoverende boek


De grappen van Lambik De vrolijke bengels Het plezante cirkus De lustige zwervers Jerom: De gouden stuntman