Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

70 Jaar Suske en Wiske

Jubileumboek


Verschijningsdatum: Onbekend

70 Jaar Suske en Wiske Ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van Suske en Wiske schreef stripjournalist Geert De Weyer een boek over de geschiedenis van de bekendste stripreeks van Willy Vandersteen.

Deze uitgave stond oorspronkelijk gepland voor publicatie in december 2015, op het moment dat het 70-jarig jubileum van Suske en Wiske werd gevierd. Doordat De Weyer echter veel tijd nodig had voor een ander lijvig werk, België gestript, verschoof de verschijning van de biografie van Suske en Wiske naar een latere datum. Aanvankelijk werd hierbij uitgegaan van eind 2016, dit werd later bijgesteld naar 2017, maar ook in dat jaar verscheen het boek niet. Wanneer het jubileumboek wel zal worden uitgegeven is nog niet bekend.

Omdat het boek niet meer verschijnt in het jubileumjaar en de auteur er langer aan kon werken is de opzet ervan wel iets gewijzigd. De uiteindelijke publicatie zal meer zijn dan alleen een jubileumboek.

De afgebeelde cover werd door de Standaard Uitgeverij gebruikt bij de eerste aankondiging van het boek in 2015. Het definitieve uiterlijk van deze uitgave is nog niet bekend.


Auteur Geert De Weyer
Verschijningsdatum Onbekend
Prijs € 69,99
ISBN 9789002257599
Uitvoering Hardcover
Aantal pagina's 240