Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Willy Vandersteen

De interviews - de foto's


Index
Index

In december 2005 verscheen een boek over Willy Vandersteen.

Willy Vandersteen : de interviews/de foto's Op 7 december 2005 verscheen een bundeling van interviews met Willy Vandersteen in boekvorm.
De bundel bevat een selectie van de beste interviews van journalisten uit België, Nederland en Frankrijk uit de periode 1946-1990. Naast de interviews bevat het boek, dat op groot formaat verschijnt, veel exclusieve foto's die afkomstig zijn uit het archief van de familie Vandersteen en uit kranten en tijdschriften. Bovendien is de uitgave verlevendigd met een groot aantal tekeningen.

De interviews worden steeds ingeleid met een kort stukje tekst dat een beeld schetst van de tijd waarin de artikelen zijn geschreven. Hierbij wordt vooral aandacht besteed aan de ontwikkelingen rond de strips en het leven van Vandersteen in de betreffende periode.

Het boek is een uitgave van Graficart. Eerder bracht deze firma al een aantal zeefdrukken van Suske en Wiske-covers, een einde-poster met alle knipogen van Wiske en twee heruitgaven van scoutskalenders met illustraties van Vandersteen.

De adviesprijs van het boek is € 24,95


Een tweetal pagina's uit het boek Een tweetal pagina's uit het boek