Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Welterusten Schanulleke


Index
Index

In februari 2001 is bij de Standaard Uitgeverij een boek vol voorleesverhaaltjes met Schanulleke in de hoofdrol verschenen.

Welterusten Schanulleke

In 2000 is deze uitgave door de Standaard al aangekondigd onder de titel "Naar bed met Schanulleke". De publicatie liep echter vertraging op en nu de verschijningsdatum nabij lijkt te zijn gekomen is dus ook de titel gewijzigd.
Het boek bevat tientallen voorleesverhaaltjes en versjes die aan de allerkleinsten voor het slapen gaan kunnen worden voorgelezen. Natuurlijk speelt Schanulleke zelf een grote rol in deze avontuurtjes. Naast haar komen ook allerlei dieren en sprookjesfiguren in de verhalen voor, evenals Suske en Wiske.

Voorafgaand aan de publicatie van deze uitgave was op het internet al een voorproefje van het boek te vinden. Op de site van Clickx! was een aantal verhaaltjes te lezen die daar als Verhaaltje van de dag zijn gepubliceerd. Omdat er ook een archief werd bijgehouden van de verhaaltjes die in de afgelopen week te zien waren vielen er steeds 8 verschillende verhaaltjes te lezen.
Bovendien biedt de site ook nog de mogelijkheid om de aanwezige verhaaltjes te beluisteren in Real Audio.


Schanulleke Schanulleke