Suske en Wiske op het WWW

Junior Suske en Wiske

No. 11

Op reis door de tijd


Vorige Index
Index
Volgende

Eerste druk: 4 november 2015.

Op reis door de tijd

Reis met Suske en Wiske door de tijd! Maak een ritje op een dinosaurus, vecht mee met de Romeinse gladiatoren en word een schildknaap in de riddertijd. Suske en Wiske rollen van het ene avontuur in het andere. Maar hoe raken ze weer thuis...?

De serie stripalbums van de jonge Suske en Wiske wordt met deze aflevering hervat in een nieuwe opzet. Voortaan zijn de strips van het kleine duo geschreven op AVI-niveau, net zoals dit al het geval was bij de leesboekjes.
De AVI-verhalen van Junior Suske en Wiske hebben al duizenden kinderen leesplezier bezorgd en hen bij het leren lezen ondersteund. De boekjes vertellen met eenvoudige woorden en hele korte zinnen elke keer een boeiend verhaal, met steeds heel veel humor en spanning. Dat format succes krijgt nu navolging in de reguliere stripreeks.

De albums blijven rond een bepaald thema draaien. In album 11 gaan Junior Suske en Wiske op reis door de tijd, waarbij ze telkens verzeild raken in spannende situaties die altijd met een vleugje humor opgelost worden.


Tekeningen Jeff Broeckx
Scenario Anneke Scholtens
Verschijningsdatum 4 november 2015
Niveau Avi 1-2 / Avi Start - E3
Prijs € 7,99
ISBN 9789002258374
Aantal pagina's 40
Formaat 21,8 x 27,5 cm