Suske en Wiske op het WWW

Junior Suske en Wiske

no. 5: Het geheim van Sinterklaas


Index
Index

Het geheim van Sinterklaas Suske en Wiske zijn op weg met Lies in de auto wanneer ze panne krijgen. Samen moeten ze op zoek naar onderdak voor de nacht. Ze kloppen aan bij het enige huis in de buurt waar nog licht brandt. De vriendelijke man nodigt hen uit om te blijven slapen.
’s Ochtends ontdekken Suske en Wiske dat ze wel in een heel bijzonder huis zijn. Het ruikt er heerlijk naar speculaas en pepernoten. Wie is die man met lange grijze baard en al zijn zwarte helpers? Zijn ze in een droom terechtgekomen of gebeurt het allemaal echt?
Een heel spannend avontuur over Sinterklaas en al zijn geheimen.

Het geheim van Sinterklaas verscheen in twee versies. Naast de uitgave in de reguliere, softcover, reeks van Junior Suske en Wiske werd ook een hardcover-editie uitgebracht, met een andere cover.
De uitgave in de gewone reeks heeft de gebruikelijke omvang van 40 pagina's. De gebonden editie bevat 48 pagina's. Op de extra bladzijden zijn Sinterklaasliedjes opgenomen.

Bij de aankondiging van het album werd door de uitgeverij de covertekening gebruikt die uiteindelijk alleen bij de softcover-versie is toegepast. De titel werd bij de aankondiging met sierletters geschreven, een opmaak die de uiteindelijke albums niet heeft gehaald.

Verschijningsdatum: 10 oktober 2012


Junior Suske en Wiske, no. 5 Oorspronkelijke cover