Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Klaartje Wakker


Klaartje Wakker Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Klaartje Wakker verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 4,50

Reactie no. 4
NaamMark
Leeftijd45
Cijfer6
RecensieGoed verhaal. Leuke tekeningen. Maar...
Het is waar dat de prijs/kwaliteitverhouding wel een ding begint te worden. Ik weet dat de albums niet meer gemaakt worden voor de oudere kinderen (zoals ik) die zijn opgegroeid met Suske en Wiske (dus over de eenvoud van het verhaal hoor je me niet), maar 8 euro voor deze albums maken niet dat ik het zomaar cadeau doe aan mijn kinderen. Ik vrees dat deze route een keer vast gaat lopen: 'oude' fans knappen af op de inhoud en 'jonge' fans op de prijs.
Datumvrijdag 26 april 2024 09:03

Reactie no. 3
NaamRobin
Leeftijd23
Cijfer2
RecensieAl bijna 15 jaar schrijf ik als trouwe fan recensies op dit platform, de een wat kritischer dan de ander. Soms zie ik zaken door de vingers, soms prijs ik zaken de hemel in. Maar ik denk dat ik nog nooit zo'n laag cijfer voor een album heb gegeven. Hier kan ik ├ęcht niks goeds uit halen. Een slap verhaal, tekeningen waar ik maar niet aan kan wennen, en dan ook nog eens de albums dunner. Ik blijf respect voor het team hebben, maar het leesplezier is er voor mij af...
Datumdonderdag 25 april 2024 17:35

Reactie no. 2
NaamCaspar
Leeftijd51
Cijfer4
RecensieEen heel vervelend verhaal waarvan je na enkele stroken de premisse al weet. De droomwereld vond ik nog wel aardig gedaan maar de glazen hoofdjes echt lelijk. Klaartje Wakker (die naam is al te flauw voor woorden) is een lelijk getekend lampenpoppetje dat eruitziet of het uit een reclame voor Philips uit de jaren 50 komt. Tijdens het lezen vroeg ik me tevens af of de ingekorte albums toch pas bij het volgende nummer zouden starten, want dit verhaal voelde bijzonder langdradig. Maar dit is dus al een ingekort verhaal. Snel vergeten dit misbaksel.
Datumwoensdag 24 april 2024 19:28

Reactie no. 1
NaamLeendert
Leeftijd49
Cijfer6
RecensieHet verhaal vond ik netjes en goed en de tekeningen ook niet slecht dit keer. Ik zou een 7 geven, maar ik heb er een hele punt afgegaan omdat het boek te dun is, zeker voor die prijs van 8 euro. Een verhaal kan dan ook niet echt goed zijn, daar zijn maar 151 strookjes voor. Voor een reclamealbum hou je daar rekening mee, maar hier moet je vergelijken met een volwaardig Suske en Wiske album.
Dus tekeningen en verhaal allebei een 7 min 1 (te kort) = 6
Datumvrijdag 19 april 2024 12:41