Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De kronieken van Amoras

Deel 2: De zaak Krimson #2


De zaak Krimson, Deel 2 Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De kronieken van Amoras, Deel 2: De zaak Krimson #2 verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,00

Reactie no. 4
NaamRemco
Leeftijd48
Cijfer8
RecensieEen mooi vervolg op deel 1. Hier komen een aantal mooie ontdekkigen naar voren ( de trein) die nopen tot verder lezen. Het idee dat Krimson en Lambik elkaar eerder kenden, vind ik heel sterk. Rond dat thema een driekuik te maken ook. Het eerste boek wekt de spanning op en dit tweede deel gaat daar op een dgoed emanier mee verder. Soms zijn de rollen van Jerusalem en Diez niet: om het pief paf poef gehalte te verhogen of om de vrouw als krachtig iemand neer te zetten? Iedereen weet toch dat vrouwen sterk zijn? Leuk ook dat Wiske evolueert tot niet makkelijke tante alleen hopen dat Suske niet in zijn bekende kleurloze rol vervalt.
Datumdonderdag 09 april 2020 09:38

Reactie no. 3
NaamAMORAS/J.ROM Liefhebber
Leeftijd30
Cijfer8
RecensieEen sterk vervolg op het vorige deel, doet al reikhalzend uitkijken naar het vervolg. Weer een sterk en spannend verhaal, met een donker amoras-sfeertje. Mooi getekend door Charel Cambré. Een geweldig cliffhanger met een onverwachte plottwist. Dit verhaal verveelt geen moment en zit boordevol actie.
Datumzondag 18 maart 2018 19:29

Reactie no. 2
NaamHenmii
Leeftijd33
Cijfer6
RecensieTot nu toe valt De zaak Krimson enorm tegen. Het is veel meer een nogal saaie prequel op Amoras en gaat veel minder over de Jeugd van Lambik en Krimson. Eigenlijk is het gewoon een ordinaire cash-grab, liftend op de goeie naam van de Amoras reeks. Eindigt wel met een interesante cliff-hanger, maar dat is niet genoeg. Ik zal deel 3 kopen ter complementatie, maar daar blijft het waarschijnlijk bij. Een 6, voor de goede tekeningen. Meer kan ik er niet van maken.
Datumdinsdag 07 november 2017 12:01

Reactie no. 1
Naamtobias
Leeftijd34
Cijfer10
RecensieWeer een schitterend album.
Een goed lopend verhaal, geweldig tekenwerk (zoals het station in Parijs) en goede karakters. Wat me wel opviel in dit album is dat de rol van Suske en Wiske vrij klein is, maar het is ook niet echt 'hun' reeks. Ook is Jerom nog geen enkele keer ingezet als dommekracht, wat wel prettig is. In de gewone reeks maakt hij vaak te makkelijk een einde aan het verhaal.
En dan die laatse paar bladzijden! Ik zal geen spoilers geven, maar ik kan niet wachten tot deel 3
Datumzondag 15 oktober 2017 14:45