Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De kronieken van Amoras

Deel 10: De zaak Sus Antigoon #2


De zaak Sus Antigoon #2 Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De kronieken van Amoras, Deel 8: De zaak Sus Antigoon #2 verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,00

Reactie no. 3
NaamHenmii
Leeftijd38
Cijfer7
RecensieWeer een leuk album en erg mooi getekend. Maar het eindigt wel weer met een open en zeer luchtig einde. Eigenlijk zijn we aan het einde van het album nog niet veel wijzer geworden. Wel wordt er gezegd dat er nog meer Sus Antigoon verhalen komen, maar dit zal wel weer een tijdje duren aangezien het tweeluik klaar is.
Datumvrijdag 22 juli 2022 17:03

Reactie no. 2
NaamRemco
Leeftijd50
Cijfer8
RecensieHet blijven sterke verhalen uit de Amoras reeks. Zo ook dit relaas. Ook dit verhaal is doorspekt met mysterie en geeft gedeeltelijk antwoorden op vragen waarmee Willy Vandersteen achterliet. dit is het tweede boek waarin het fenomeen Sus Antiggon ontrafeld wordt. Alhans zo lijkt het want het verhaal laat ( ongetwijfeld bewust) veel onbeantwoord. Sterker nog aan het einde worden nieuwe vragen opgeroepen door de tekeningen van Riki en Wiske te tonen. Het verhaal gebruik verschillende realiteiten en dat maakt het verhaal interessant, mysterieus maar ook ingewikkeld. Toch blijft alles goed te lezen en als je veel voor lief neemt, ga je nog best mee in het verhaal. Vragen blijven vooral aan Sus Antigoon hangen. De spelers zijn, zoals altijd, goed uitgewerkt; elk personage beklijft. ze vallen wel steeds meer terug in de oude gewoontes van de Rode Reeks en neemt de evolutie af. Een fijn verhaal, al vraag ik mij wel af of het bij De zaak SA #2 moet blijven....er zijn te veel losse eindjes.
Datummaandag 27 juni 2022 13:02

Reactie no. 1
NaamAmoras/J.Rom liefhebber
Leeftijd34
Cijfer9
RecensieNet als deel 1 , een dijk van een verhaal. Als vanouds prima getekend. (kan bijna niet anders met Charel Cambré). Een intrigerend verhaal dat smaakt naar meer.
Met dit tweeluik wordt de Amorassaga fors uitgediept. Door alternatie universums wordt het verhaal een stuk interigerender, maar ook ingewikkelder. Hopelijk meer hierover in volgende albums.
Het persopnage Sus Antigoon is goed neergezet, hoewel nog niet alles over hem is verteld (bv. waarom ontvlugte hij Antwerpen & hoe kwam hij aan zij einde) Ook weten we nog niet hoe de mageren & de Vetten zijn ontstaan.
Al met al smaakt dit album naar meer, ik hoop dan ook dat de Kronieken deze weg blijven volgen!
Datumzaterdag 11 juni 2022 09:20