Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De kronieken van Amoras

Deel 12: De val


Schanulleke Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De kronieken van Amoras, Deel 12: De val verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,32

Reactie no. 3
NaamHenmii
Leeftijd39
Cijfer8
RecensieWeer een spannend, maar tragisch verhaal. En weer erg mooi getekend.
Datumzondag 17 maart 2024 13:12

Reactie no. 2
NaamAmoras/J.Rom liefhebber
Leeftijd36
Cijfer9
RecensieHij leerde zijn volk eten, maar dronk zich zelf dood!
In dit album ontdekken we eindelijk waar deze zin op slaat en hoe De Sus aan zijn eind kwam. Er blijkt een buitenstaander achter te zitten. Ook vernemen we hoe de oorlog tussen de Skinnies & Fatties begon.
Verder is er een intrigerende verhaallijn rond Barabas, die eindigt met een gruwelijke cliffhanger!
Weer uitstekend geschreven en prachtig getekend. de vaste inkleurder is gelukkig weer terug, wat zorgt voor eenprachtige inkleuring.
Datumzaterdag 25 november 2023 16:11

Reactie no. 1
NaamLeendert
Leeftijd49
Cijfer8
RecensieHet verhaal laat zien waarom Sus Antigoon zich dood drink en de cryptische inscriptie op zijn monument en hoe dit onder andere leidde tot de uitbarsting die al 500 jaar duurt.
Hoewel dit boek mooi is, zie ik wel een aantal potentiƫle gevaren in deze reeks. Er zijn plotseling wel weer veel nieuwe verhaallijnen. Zoals Barabas en die dame, een bandiet die wraak wilt nemen op Krinson in 2045 en dan de situatie op Amoras weer 500 jaar terug.
Ik ben huiverig dat Legrendre weer allerlei verhaallijnen inbrengt en het verhaal onnodig erg ingewikkeld maakt en dat maar albums lang door duurt. Dat zaten we bij Rode Ridder en ook bij de Saga van Amoras. Ik hoop dat Legrendre zich kan beheersen en het niet weer allemaal te ingewikkeld wil maken.
Daarom dit album heeft een 8 ruim verdient, ook vanwege de mooie tekeningen, maar verhaalgewijs nog wel met een zorgelijke kanttekening.
Datumzaterdag 10 juni 2023 21:52