Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De bosbollebozen


De bosbollebozen Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De bosbollebozen verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,00

Reactie no. 5
NaamRemco
Leeftijd49
Cijfer4
RecensieEen reclamekortverhaal....Dat merk je doordat het bedrijf waaroor reclame wordt gemaakt, veelvuldig wordt genoemd. Dat mag en je houdt er dan ook rekening mee tijdens het lezen zodat het geen bron van ergenis wordt. Echter, dit album staat zo bol van andere ergernissen dat het alsnog als vervelend album bestempeld mag worden: de grappen zijn kinderachtig, het verhaal lijkt op dat van de "Botaknol, de tekeningen zijn slecht, taalgrappen zijn te seniel voor woorden. Krimson is ook hier een slap aftreksel van wat hij ooit was en natuurlijk stoppen we er weer boeven van Samson/ Gert of Bassie/Adriaan nivau in, compleet met hazentanden. Het grote voordeel van dit verhaal is, is dat er maar weinig van zijn gedrukt.
Datumdinsdag 10 november 2020 10:20

Reactie no. 4
NaamSarah
Leeftijd26
Cijfer7
RecensieHet verhaal mist wat diepgang en is vrij voorspelbaar, maar al bij al is het geen slechte poging voor een kortverhaal. Er zit de nodige dosis "oude" humor in, maar je merkt wel dat het team dat nu achter de pen zit niet diezelfde voeling met de reeks heeft dan Vandersteen of Geerts. Zij ademden Suske en Wiske en dat merkte je ook. De tekenstijl is echter heel ondermaats. De gezichten zien er gewoon vreemd uit en lijken eerder uit een andere stripreeks te komen. De typische gelaatsuitdrukkingen van "onze vrienden" zijn vervangen door slordige hoofden en te vette lijnen.
Datumwoensdag 26 november 2014 19:19

Reactie no. 3
NaamLK
Leeftijd11
Cijfer5
Recensiedit is een van de weinige boeken van suske en wiske waar krimson is speelt die ik niet leuk vind!
veel te druk en gewoon niet grappig!
Datumzondag 4 maart 2012 22:04

Reactie no. 2
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer7
RecensieAardig kortverhaal waarbij de woordgrappen je om de oren vliegen. Het plot lijkt veel op dat van de Pronte Professor waarbij S&W ook hier (onbewust) als afleidingsmanoeuvre dienen bij het overbrengen van een geheime uitvinding. Dit ontaardt in een achtervolgingsverhaal (wederom) achterna gezeten door de bende van Krimson.
Datumwoensdag 27 oktober 2010 19:21

Reactie no. 1
NaamJan P.
Leeftijd34
Cijfer7
RecensieAardig kortverhaal met ontzettend veel vaart waardoor het net teveel van de hak op de tak springt. Ook vind ik Krimson nog steeds lelijk getekend door dit team en vind ik de voorplaat ook te simpel. Maar toch, er is over het algemeen wel zorg aan besteed, meer nog dan aan nummer 300... Wat een sof is dat vergeleken met zoiets.
Datumwoensdag 30 juli 2008 15:14