Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De grappen van Lambik, no. 5


De grappen van Lambik, no. 5 Wat vinden de lezers van dit album?
Index
Index
 
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De grappen van Lambik, no. 5 verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,40

Reactie no. 5
Naamflilix
Leeftijd13
Cijfer8
RecensieWel grappig, maar net zoals bij de gewone suske en wiske reeks zijn de oude beter. Ik denk dat hoe jonger je bent, hoe beter je dit vind. Maar het is niet slechter dan bijvoorbeeld no.6.
Ik geef toch een acht omdat het gemiddelde zo laag ligt tegenover de gemiddeldes van de andere grappen van Lambik.
Datumvrijdag 8 maart 2013 20:53

Reactie no. 4
NaamLambik
Leeftijd33
Cijfer4
RecensieHet verval zet voort. Eens te meer blijkt dat, na een sterk start, het team niet kan contiueren en het zich zelf lastig maakt door te veel, te snel te willen. Kwantiteit gaat voor kwaliteit zeg maar.
Resultaat: bij deel 7 stopte de serie. Het team zal vast wel allemaal schitterende excuses bedacht hebben waarom de serie stopte, maar het feit is dat de gags niet meer leuk zijn, grotendeels is het kinderlijk en slaat het de plank volkomen mis. Er worden te veel kinderlijke dingen bij gehaald (zoals vitamientje). Het is net als de reguliere Suske en Wiske serie, het niveau is inconsequent en van bedenkelijk niveau, leuk misschien voor de peuters en kleuter, maar niet voor de doelgroepen daar boven.
Omdat er toch wel wat geslaagde gags in zaten: een 4.
Datumdinsdag 2 juni 2009 08:36

Reactie no. 3
NaamJippe van Niel
Leeftijd11
Cijfer9
RecensieEen heeel leuk album van Lambik. Als ik Lambik bekijk lijkt het et een boze buurman inplaats van een onnozele kwibus!!Haha!
DatumFri Apr  7 17:03:19 2006

Reactie no. 2
Naamharmen
Leeftijd14
Cijfer5
RecensieBeetje jammer om de goede uitgewerkte grappen in te wisselen voor deze ontzèèètend stomme kleine onuitgewerkte ?grapjes?
Een paar grappen zijn nog een beetje "te doen", maar zoiets moeten ze niet nog eens maken bij studio vandersteen...
DatumFri Jan  6 17:12:56 2006
Reactie no. 1
NaamErik Strijbos
Leeftijd21
Cijfer6
RecensieDe grappen waren over het algemeen okee, maar niet allemaal echt bijzonder grappig. Een grap waar ik echt niets aan vond was grap 24. Gelukkig komt dit keer Jerom niet meer zo dom over, en dat vind ik weer een pluspunt tov. het vorige album. Andere dingetjes die volgens mij niet echt klopten waren de Stalen mol die zo'n rotzooi maakt van de tuin (dat wordt toch zo'n keurig plasje?) en het feit dat Lambik Sus en Wis moet voorlezen. Zo klein zijn ze nu ook weer niet!
De tekeningen waren over het algemeen ook okee. Ik stoor me enorm aan de scheve kin van Sidonia en de soms verkeerd gevormde baard van Jerom. Het lijf van Lambik (als deze in de leeuwenkooi staat) is echt een fiasco (zie de voorpoot van Bik). Documenteer u en kijk naar 'De blote belg of naar 'De vogels der goden' voor een ontblote Bik.
De achtergronden waren soms niet netjes afgewerkt en soms ontbrak deze zelfs...
Overigens zie ik wel verbeteringen tov. Het slapende goud.
DatumSat Nov 19 18:55:18 2005