Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Het puike porselein


Het puike porselein Wat vinden de lezers van dit album?
Index
Index
 
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Het puike porselein verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,00

Reactie no. 1
Naam JeroenG
Leeftijd 28
Cijfer 6
Recensie In 2000 was er een Albert Heijn actie waar je voor Suske en Wiske-servies kon sparen. op een klein uitvouwfoldertje stond wat informatie over deze actie.... in stripvorm.
Een verhaal? Tja, dat kun je natuurlijk niet verwachten in tien prentjes. Dat is er dus ook niet, puur reclame in stripvorm voor het servies. Echter er zitten wel enkele leuke grappen in die paar prentjes. Wiske die een klein stukje boterham pakt ('hapje voor Schanulleke') en Jerom ernaast met een stapel van twintig boterhammen ('hapje voor Jerom'). Ook het prentje waar Lambik met de zegeltjes zit te klungelen is leuk en typerend voor Lambik's klunzigheid. Jammer is wel de manier waarop Lambik huilt omdat hij niet op de zegeltjes staat. Ook leuk, aan het eind vertelt Suske aan Lambik dat hij wél op het servies staat, en vervolgens zien we ipv Wiske Lambik knipogen vanaf zo'n bordje.
Cijfer, tja moeilijk te beoordelen, omdat het geen verhaal heeft. Maar wel een paar leuke typerende grappen, dus doe maar de gulden middenweg, een 6. Niet goed, niet slecht.
Datum Mon Mar 1 17:03:24 2004