Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De venijnige vanger


De venijnige vanger Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De venijnige vanger verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,33

Reactie no. 3
NaamRemco
Leeftijd49
Cijfer7
RecensieWeer een kortverhaal uit de serie van Dash. Nu komen onze vrienden in actie omdat Arthur is ontvoerd waardoor opa Lambik niet aan zijn medicatie kan komen. Dit noopt uiteraard tot actie. Er blijkt een vlinderverzamelaar zijn collectie te willen uitbreiden met Arthur. Deze gekte is wel leuk en heeft en goede uitwerking in het verhaal. Dit is zeker origineel gevonden. Het wordt een grappige strijd waarin onze vrienden Arthur moeten redden, al is het af en toe flauw: Lambik recht omhoog gooien is een beetje bedenkelijk. De flauwiteiten kunnen nog net maar zoals eerder gemeld het evenwicht tussen gevatte en flauwe humor is eigenlijk verdwenen. Dat maakt de reeks van heden ten dage een stuk zwakker. In dit verhaal heeft elke held een even grote rol en geen springt er uit. Al met al een aardig verhaaltje.
Datumdonderdag 08 oktober 2020 09:18

Reactie no. 2
NaamJM
Leeftijd23
Cijfer8
RecensieLeuk verhaal, goede grapdichtheid. Getekend in een mooie stijl. Verhaal is vrij kort. Leuk dat ze opnieuw worden uitgegeven!
Datumdinsdag 11 juni 2019 21:51

Reactie no. 1
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer7
RecensieSolide kortverhaal waarin Lambik's broer Arthur wordt ontvoerd waardoor vader Lambik geen medicijnen meer krijgt, omdat Arthur deze altijd voor hem bereidde. Onze vrienden gaan op zoek en komen in aanraking met een fanatieke verzamelaar die koste wat het kost een 'nieuw exemplaar' aan zijn vlinderverzameling wil toevoegen.
Het verhaal leest lekker weg, in een goed tempo gebeurt er van alles en de tekeningen zijn solide. Heel herkenbaar is het gedrag van Lambik die weer eens voordoet of hij ziek is omdat er een klusje op hem wacht.
Datumvrijdag 5 november 2010 21:19