Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De werken van Lambik


De werken van Lambik Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De werken van Lambik verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,00

Reactie no. 2
NaamRemco
Leeftijd51
Cijfer5
RecensieIn de heruitgegeven editie heb ik dit kortverhaal gelezen. We gaan terug naar de begib Gught/ Morjeau periode, dat betekent weer een rommelige, kinderlijk stijl, dikke lijnen bonte kleuren en een door flauwiteiten doorspekt verhaal. Op zich is het best een aardig verhaaltje, een soort werken van Hercules, maar dat Jerom alle werken oplost is erg voorspelbaar en flauw. De idee dat Lambik wil worden, is nog te pruimen. Niet alleen Jerom stoort maar ook het feit dat Suske en Wiske van de weeromstuit een oplossing hebben is ook erg makkeljk. Het is een nogal simplistisch geheel. Er zijn betere kortverhalen.
Datumdinsdag 27 september 2022 14:48

Reactie no. 1
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer7
RecensieLambik in de kleren van Jerom en ook met gesloten ogen? Lambik wil ook een superheld worden en volgt daarvoor een speciaal trainingsprogramma. Hij moet de vier elementen bedwingen maar het is maar goed dat Jerom in de buurt is om een handje toe te steken, terwijl SS&W op zoek gaan naar de geheimzinnige 'therapeut'.
Wederom een aardig kortverhaal met goede tekeningen
Datumzaterdag 27 november 2010 14:30