Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De zorgzoekers


De zorgzoekers Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De zorgzoekers verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,50

Reactie no. 2
NaamRemco
Leeftijd49
Cijfer7
RecensieEen beetje vreemd kortverhaal dit keer. Problemen zijn er op Amoras met de “dienstverlening” om het zo maar even te noemen. De achterliggende gedachte van het verhaal is de problematische bureaucratie achter het verlenen van zorg. Poehhh… wat een thema. Twee partijen op Amoras die zorg verlenen, strijden elk om de eer van de consument. Dit gaat zo ver dat Lambik uit jaloezie overloopt naar de tegenpartij ( en zich dus tegen onze vrienden keert) en dat een heks iedereen laat omtoveren tot bomen. Samen moeten ze zorgen dat de vloek wordt opgeheven. Zoals gezegd een beetje vreemd verhaal maar het leest wel goed door. Alles lijkt me wat vergezocht. Toch heb ik geen ergernissen kunnen ontdekken die Morjeau/ van De Gught en Studio Vandersteen zo vakkundig in elke strip van hen verwerken. De vroegere charme is weg maar dat is al lang bekend. Ondanks alles is dit verhaal toch wel te pruimen. Oh ja wel een vraagje: waarom draagt Lambik zijn bolhoed zo raar?
Datumzaterdag 21 november 2020 21:58

Reactie no. 1
NaamRobin
Leeftijd17
Cijfer6
RecensieEen vaag verhaal maar mooi dat 90% van het verhaal in Amoras afspreekt. Tekeningen zijn ook mooi en gedetailleerd.
Datumzondag 14 april 2019 22:10