Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Tegen de ZZZ


Tegen de ZZZ Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
 
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Tegen de ZZZ verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,77

Reactie no. 9
NaamWilly
Leeftijd98
Cijfer7
RecensieLijkt me werk van Eugeen Goosens te zijn. Zeer kort verhaaltje. Toch een paar minuten leesplezier!
Wiske wil verbrand worden in de zon, ach toen dachten we nog dat zoiets gezond was...
Datumzondag 15 mei 2011 03:08

Reactie no. 8
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer7
RecensieAardig kortverhaal met vooral goede tekeningen. Heeft Eugeen Goosens dit getekend? Het plot gaat wat van de hak op de tak maar dat krijg je naatuurlijk bij zo weinig beschikbare bladzijdes.
Datumwoensdag 27 oktober 2010 16:56

Reactie no. 7
NaamJan P.
Leeftijd31
Cijfer7
RecensieOmdat het een verhaaltje betreft van 9 bladzijdes is alles behoorlijk voorspelbaar, maar het is allemaal wel degelijk gedaan. De tekeningen zijn goed gemaakt en het leest heel snel weg. Het is wel vreemd dat Wiske ditmaal het avontuur uit de weg wil gaan, terwijl zij toch altijd wel de doorslaggevende factor is in alle andere avonturen. Maar dit is kennelijk gedaan om het vakantiegevoel wat meer ruimte te geven. Krimson wil weer eens een slaatje slaan door dijken te laten weggraven rond zijn land door zeesterren om zo te kosten op te schroeven voor toeristen. Om onze vrienden daarmee te imponeren laat ie ze over komen. Uiteraard zijn ze vierkant tegen dit idee en brengen de zeesterren op de hoogte. Ik zou natuurlijk enkele opmerkingen kunnen maken over dit en dat, maar dat doe ik niet want voor zo weinig ruimte is dit best geslaagd.
DatumSun Apr 10 15:03:23 2005

Reactie no. 6
Naam JeroenG
Leeftijd 28
Cijfer 6
Recensie Erg lang duurt dit verhaal niet, en ook erg veel inhoud moet je hier niet verwachten. Onze vrienden worden naar zee gelokt door naar later blijkt Krimson. Die heeft een zeesterrenvolk misleidt en laat ze de dijken lekgraven. In de veronderstelling dat hij niet tegen te houden is, wil hij onze vrienden getuige laten zijn van dit grootse gebeuren. Helaas is Krimson blijkbaar al zijn vorige avonturen vergeten, want natuurlijk laten onze vrienden dit niet gebeuren.
Goed, het verhaal zelf is zoals wel vaker in dit soort gevallen heel dun, maar wat wil je ook in negen pagina's. Het geeft wel een aardig vakantiegevoel, wat toch een belangrijk aspect is voor dit soort verhalen, en er zit een aardige slotgrap in, hoewel toch enigszins flauw. Krimson is in dit verhaal zowiezo erg tam en komt totaal niet over als de boosaardige schurk die hij meestal is.
Datum Sun Mar 7 20:11:27 2004

Reactie no. 5
Naam Bart De Grande
Leeftijd 13
Cijfer 6
Recensie Een 6 voor dit verhaal. Heel veel kan er niet over gzegd worden. Spijtig vind ik dit Krimson hem zo makkelijk laat verslaan. Maar het moest natuurlijk ook een kort verhaaltje zijn. Een 6, niet meer of niet minder. Een voldoende voor een verhaal dat eigenlijk meer wat opvult dan wat anders.
Datum Sun Aug 31 11:47:15 2003

Reactie no. 4
Naam Tom
Leeftijd 16
Cijfer 7
Recensie Een vakantieboekverhaal, een niet onaardig vakantieboek verhaal! Het verhaal opzich is best aardig, maar idd. krimson had kwaadaardiger mogen zijn en de tekeningen die hadden toch eigenlijk wel beter mogen zijn. Zo zijn er tekeningen waarvan ik denk: ken ik die niet al ergens van?! Al bij al toch nog een 7
Datum Tue May 20 11:55:49 2003

Reactie no. 3
Naam Arjan van der Jagt
Leeftijd 15
Cijfer 7
Recensie Goede tekeningen en goede humor.
Alleen een echte verhaallijn ontbreekt.
Verder is Krimsons karakter ook bij dit verhaal prominant afwezig, jammer!
Kort samengevat een stripje tussendoor waar de aandacht meer licht bij het proberen van wat 'nieuwe' humor en het proberen om de tekeningen netjes te houden.Dat is gelukt en daarom is dit verhaal mij een zeven waard.
Datum Thu May 8 18:43:34 2003

Reactie no. 2
Naam Alain Stienen
Leeftijd 38
Cijfer 7
Recensie Als kort verhaal wel de moeite waard! De grappen zijn leuk en de tekeningen zijn ook o.k., alleen Krimson had kwaadaardiger kunnen zijn!
Datum Wed May 7 18:22:51 2003

Reactie no. 1
Naam Jan
Leeftijd 24
Cijfer 7
Recensie Best een leuk verhaal. Het gaat wel een beetje van de hak op de tak, maar dat komt omdat dit avontuur voor een vakantieboek binnen een beperkt aantal pagina's gemaakt moest worden. Verwacht dus geen wereld-opbouw, diepgang of iets dergelijks. Het leest gewoon lekker weg.
Datum Tue May 6 21:23:08 2003