Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Stickeralbum Sinjeur Stekkepoot


Spaaractie bij supermarkten.

Sinjeur Stekkepoot Op 24 september 2007 begon bij een aantal supermarktketens in Nederland een spaaractie met een speciaal album van Suske en Wiske. Vanaf die datum konden klanten van de deelnemende winkels 10 weken lang sparen voor het verhaal Sinjeur Stekkepoot.
De stripplaatjes werden voor deze actie verdeeld over 356 verschillende stickers, die samen het complete verhaal vormen. De plaatjes kunnen worden geplakt in een album dat in de week van 17-22 september gratis bij de winkels verkrijgbaar was.

Gedurende de actieperiode ontving men voor iedere € 10 die werd besteed een zakje met 5 stickers. Wekelijks werden er ook extra zakjes cadeau gedaan bij aankoop van bepaalde actieproducten.

Een deel van de stickerzakjes bevatten ook Symbolen van geluk. Drie van deze symbolen waren nodig om mee te kunnen doen met een aan de actie gekoppelde prijsvraag.

De supermarktketens die aan deze actie meedoen zijn: Agrimarkt, De Boerenschuur, Coop, Supercoop, MCD Supermarkten, NettoMarkt en Sanders Supermarkten.
Voor de spaaractie en de prijsvraag was een speciale website gemaakt. Vanaf deze site kon ook een waardebon worden geprint waarmee het album gratis in de winkels kon worden opgehaald.


Wie niet in de buurt van een deelnemende supermarkt woont kan de sticker ook kopen bij webwinkel Stripfan.nl. Hier kunnen, ook nu de actie in de winkels al is afgelopen, pakjes met stickers besteld worden.

Suske en Wiske Spaarspektakel Sceenshot van de website