Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De zwarte zwevers

Luxe editie voor Stripfestival Middelkerke


De zwarte zwevers Met ingang van 2018 is de organisatie van het Stripfestival Middelkerke overgegaan in andere handen. De nieuwe organisatoren zetten de tradititie om tijdens het evenement een speciale uitgave van Suske en Wiske uit te brengen echter door. Voor de vijfde keer op rij wordt een luxe editie, op groot formaat, van een recent Suske en Wiske-verhaal uitgegeven. In 2018 is dit het album De zwarte zwevers.
Luc Morjaeu tekende ook voor deze editie weer een nieuwe cover. Op de achtergrond van deze tekening is het nieuw te bouwen Casinogebouw van Middelkerke te zien.

De prijs van het album, dat verschijnt in een beperkte oplage, is € 99. Omdat het om een beperkte oplage gaat kun je inschrijven op de lijst via stripfestival.middelkerke@gmail.com. Betalingsgegevens en code worden dan opgestuurd. 1 boek/per persoon/ per code.
Per persoon mag 1 boek worden gereserveerd.
Indien het boek via het Stripfestival Middelkerke besteld wordt dient u er rekening mee te houden dat u dit enkel in de tent kunt afhalen tijdens het Stripfestival.


Beursinformatie