Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Het labyrint van de leeuw


Français

In oktober 2013 verschenen bij de Belgische supermarktketen Delhaize drie albums die samen een doorlopend avontuur van Suske en Wiske vormen. De albums waren verkrijgbaar bij aankoop van producten van Unilever.
Het verhaal werd gepresenteerd als het langste Suske en Wiske-avontuur ooit. Verhalen als De raap van Rubens en De 7 schaken zijn echter langer dan Het labyrint van de leeuw.
Elk album ging vergezeld van een promotiefilmpje op Youtube.

Hieronder de korte beschrijvingen van de reeds verschenen delen uit deze reeks.

Het oog van Ra

1. Het oog van Ra

Onze vrienden vertrekken samen met professor Barabas op geheime missie. Het is hun taak om een oud en waardevol juweel op te duiken en terug te bezorgen aan de Egyptenaren. Tijdens hun onderwaterzoektocht worden ze bijgestaan door de archeologe Nashwa. Ze zijn nog maar net aan boord van de Schelvis of Wiske slaat reeds alarm…De krijgers van Sekhmet

2. De krijgers van Sekhmet

Ondanks de vele hindernissen op hun weg hebben onze vrienden het “Oog van Ra” kunnen bemachtigen. Lambik werd hierbij getroffen door de vloek van de godin Sekhmet. Hij krijgt 49 uur de tijd om het Oog terug te brengen naar de Verboden Tempel, zo niet zal Lambik eeuwig leeuw blijven!De verboden tempel

3. De verboden tempel

De vijand is nog steeds niet uitgeschakeld en Lambiks laatste minuten tikken weg. Maar onze vrienden kijken niet lijdzaam toe. Samen gaan ze één van hun grootste uitdagingen ooit aan om Lambik te redden: ze betreden het Labyrint van de Leeuw.


Op zoek naar deze albums? Kijk eens bij de Suske en Wiske webwinkel Stripfan.nl Bestel dit album bij Stripfan.nl .