Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2005


Index
Index

Ook in 2005 voerde Fruitmasters actie met Suske en Wiske.

Mokken van Suske en Wiske

Na de albums en beeldjes waar in eerdere acties voor kon worden gespaard werd de promotiecampagne van Fruitmasters rond Suske en Wiske voortgezet met een nieuw artikel.
In 2005 kon er gespaard worden voor mokken met afbeeldingen van Suske en Wiske en hun vrienden. Er werden in de loop van het jaar 4 verschillende mokken uitgebracht die op dezelfde methode verkrijgbaar waren als bij de eerdere acties het geval was.
Elk kwartaal waren waardepunten voor n van de mokken te vinden in zakken met appels of peren. Tegen inlevering van 10 punten kon een gratis mok worden besteld. Minder punten inleveren kon ook maar dan moest er worden bijbetaald. De mokken waren ook te bestellen door het opsturen van 6 punten en betaling van € 6,95 of zonder punten tegen betaling van € 12,95.

In de eerste 13 weken van het jaar kon worden gespaard voor een mok van Lambik. Vanaf april kwam Sidonia aan bod. In het derde kwartaal was de beurt aan Suske en Wiske en de reeks werd afgesloten met een drinkbeker van Jerom.
Bij elke mok die werd besteld kon een keuze worden gemaakt uit drie verschillende teksten die konden worden gepersonaliseerd met een naam die door de besteller werd opgegeven.

De teksten die op de mokken konden worden geplaatst zijn:

Lambik Sidonia Suske en Wiske Jerom
Hou me tegen ...!
Alles is onder controle ...?
Afblijven! Deze is van ...!
Hoogste tijd voor 'n bakkie, ...!
Iedereen valt voor ...!
Oeps, dit bakkie was onderweg naar ...!
Altijd hetzelfde liedje met ...!
Tijd om de keel te smeren ...!
... heeft wl oren naar een lekker bakkie!
... houdt het kort en krachtig!
Dit sterke bakkie is van ...!
Een bakkie breekt de dag ...!

Om de mokken mooi uit te kunnen stallen werd er ook een speciale standaard uitgebracht. Het plateau bevat appels en peren met daartussen figuren uit het album De perenprins en kleine weergaven van Schanulleke en Tobias. Dit plateau was tot eind juni via de spaarfolders te bestellen voor € 19,95.


Mok Lambik Mok Lambik
Mok Suske en Wiske Mok Suske en Wiske
Mok Sidonia Mok Sidonia Mok Sidonia
Mok Jerom Mok Jerom
Index
Index