Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2006


Index
Index

Ook in 2006 kon worden gespaard bij het eten van fruit.

Suske en Wiske-bord

Ook in 2006 werd weer een actie met De gezonde familie gevoerd. Dit keer kon een aantal bordjes worden verzameld. Het thema van deze actie was dan ook Bordenvol vitaminen.

Net als bij de mokken, die een jaar eerder verkrijgbaar waren, kon men per bord kiezen uit drie verschillende teksten en zelf bepalen welke naam erop moest komen. De borden zijn verschillend van vorm, maar passen precies in elkaar en kunnen dus moeiteloos gestapeld worden. Evenals de mokken zijn de borden functioneel, zien ze er leuk uit en zijn ze te beschouwen als een collectors-item.

De opzet van het spaarsysteem was weer gelijk aan eerdere acties. Per periode van 13 weken kon worden gespaard voor een uniek bord met daarop een illustratie van achtereenvolgens de hoofdfiguren uit den Suske en Wiske-verhalen. Tijdens deze weken kreeg men bij de aanschaf van een zak appels of peren een waardepunt voor het bijbehorende bord cadeau.
In de eerste 13 weken van 2006 zaten waardezegels van het Sidonia-bord in de zakken appels en peren, de volgende 13 weken waardezegels van Lambik, vervolgens waren Suske en Wiske aan de beurt en de actie werd afgesloten met een bord van Jerom.
Tien van dezelfde waardepunten waren goed voor een gratis bord. In tegenstelling tot andere jaren werd voor de verzending wel een kleine bijdrage van € 2,50 gevraagd voor de administratie-en verzendkosten.
Bij inlevering van 6 waardepunten kostte een bordje € 7,95 (plus verzend-en administratiekosten). Zonder waardepunten kostte een bord € 9,95 + € 2,50 verzend- en administratiekosten.

Voor het Sidonia-bord moesten 10 waardepunten van Sidonia worden opgestuurd. Bij de borden die later in het jaar verschenen konden ook de zegels van eerdere bordjes worden gebruikt. In alle gevallen moesten minimaal 7-waardepunten van het bord dat werd besteld worden meegestuurd.
De teksten die op de verschillende borden konden worden geplaatst zijn:

Sidonia (periode: 2 januari tot 2 april)

Lambik (periode: 3 april tot 2 juli)

Suske en Wiske (periode: 3 juli tot 1 oktober)

Jerom (periode: 2 oktober tot 31 december)Lambik-bord Sidonia-bord Jerom-bord
Index
Index