Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2007


Index
Index

Spaaractie met Suske en Wiske-kommen.

Suske en Wiske-kom

De promotiecampagne met Suske en Wiske van Fruitmasters werd ook in 2007 weer voortgezet. In 2007 kon opnieuw worden gespaard voor serviesgoed.

De Suske en Wiske actie van dit jaar was getiteld Kom erbij, wat verwijst naar de unieke kommen waarvoor gespaard kon worden. Tevens wordt met deze naam een link gelegd naar het eerder uitgegeven serviesgoed dat er nu een kom bij krijgt.

Voor 2007 heeft Fruitmasters 4 porseleinen kommen ontwikkeld waarin de beroemde karakters van De Gezonde Familie zijn verwerkt. Bij de driedimensionale ontwerpen van Fons van Dommelen zijn de karakteristieke kenmerken van de figuren meegenomen. Tevens zijn passende kleuren gebruikt waarmee de kommen een onderscheidend voorkomen hebben. De kommen zijn ondermeer geschikt voor fruitsalades, muesli of soep en zijn vaatwasmachinebestendig. Speciaal vervaardigd voor Fruitmasters en dus uniek in hun soort, zijn de kommen ware verzamelobjecten!

Net als voorgaande jaren kon de consument per actieperiode van 13 weken sparen voor één kom. In het eerste kwartaal was het de beurt aan Suske en Wiske, gevolgd door Jerom, Lambik en Sidonia. Voor slechts 10 waardepunten kwam de consument in het bezit van een kom. De waardepunten waren terug te vinden in schalen en tassen van Fruitmasters gevuld met appels en peren.
In tegenstelling tot de actie in 2006 werden in 2007 geen verzendkosten in rekening gebracht.Jerom-kom Lambik-kom Sidonia-kom
Index
Index