Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2008


Index
Index

Sparen voor spaarpotten.

Suske en Wiske-spaarpot

Voor het zevende jaar op rij zet Fruitmasters Suske en Wiske in voor een promotiecampagne. Na de kommen van 2007 zijn ook in 2008 weer geƫmailleerde objecten van De Gezonde Familie verkrijgbaar. Dit keer werder er vier spaarpotten ontworpen die de fruiteters kunnen verzamelen.
Het motto van de nieuwste campagne is: Sparen loont!.

In 2008 kan achtereenvolgens worden gespaard voor unieke spaarpotten van Suske en Wiske, Jerom, Sidonia en Lambik.
De spaarpotten zijn, net als de objecten die bij eerdere acties werden gebruikt, speciaal vervaardigd voor Fruitmasters en nergens anders verkrijgbaar.
De waardepunten voor de spaarpotten zijn zoals gebruikelijk terug te vinden in schalen en tassen van Fruitmasters gevuld met appels en peren. Voor slechts 10 waardepunten kan een spaarpot, zonder bijkomende kosten, worden besteld!

Van 1 januari tot 31 maart 2008 kan worden gespaard voor deSuske en Wiske-spaarpot. Deze kan worden besteld tot 30 april. Om in aanmerking te komen voor een gratis Suske en Wiske spaarpot dient u 10 waardepunten mee te sturen.
Van 31 maart tot 30 juni kunt u sparen voor de Jerom spaarpot. Deze spaarpot is verkrijgbaar tot 31 juli. Bij de bestelling van een gratis Jerom-spaarpot mogen ook de punten voor Suske en Wiske worden gebruikt, zolang minimaal 7 Jerom waardepunten per spaarpot worden meegestuurd.
Voor de Sidonia-spaarpot kan worden gespaard van 30 juni tot 29 september, die tot 31 oktober kan worden besteld. Bij bestelling van een Sidonia-spaarpot mogen ook de punten voor Suske en Wiske en Jerom worden ingezet.
In de laatste maanden van het jaar, van 29 september tot 31 december zijn de spaarpunten voor Lambik verkrijgbaar. Deze kan worden besteld tot 31 januari 2009. Voor deze spaarpot mogen ook waardepunten van alle eerdere spaarpotten worden gebruikt.
Zowel bij Sidonia als Lambik geldt, net als bij Jerom, dat minstens 7 waardepunten van de spaarpot die wordt besteld moeten worden ingeleverd.


Jerom-spaarpot Sidonia-spaarpot Lambik-spaarpot
Index
Index