Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2009


Index
Index

Fruit eten voor fotolijstjes.

Suske en Wiske-fotolijst

In 2009 werd de promotiecampagne van Fruitmasters met Suske en Wiske opnieuw voortgezet. Na het serviesgoed en de spaarpotten van voorgaande jaren kon in 2009 worden gespaard voor fotolijstjes, onder het motto: Een actie om in te lijsten!.

Voor deze campagne zijn vier bijzondere fotolijstjes vervaardigd die worden geflankeerd door de stripfiguren. Achtereenvolgens kan worden gespaard voor Suske en Wiske, Jerom, Sidonia en Lambik. De lijstjes zijn speciaal vervaardigd voor Fruitmasters en nergens anders verkrijgbaar.
De waardepunten voor de fotolijstjes waren zoals gebruikelijk terug te vinden in schalen en tassen van Fruitmasters gevuld met appels en peren. Voor slechts 10 waardepunten kon een lijstje, zonder bijkomende kosten, worden besteld!

Van 1 januari tot 29 maart 2009 kon je sparen voor het Suske en Wiske fotolijstje. Dit was verkrijgbaar tot 30 april 2009. De waardepunten voor een Suske en Wiske fotolijstje zijn blauw van kleur. Om in aanmerking te komen voor een gratis Suske en Wiske fotolijstje diende je 10 waardepunten mee te sturen.
Van 30 maart tot 28 juni 2009 kon je sparen voor het Jerom fotolijstje. Van 29 juni tot 27 september voor Sidonia en van 28 september tot 31 december 2009 voor Lambik.


Jerom-fotolijst Sidonia-fotolijst Lambik-fotolijst
Index
Index