Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Spaaracties van Fruitmasters

2014


Index
Index

Sparen voor kaartspellen.

Kerstkaart 2013 De Gezonde Familie wordt ook in 2014 weer ingezet door Fruitmasters om haar producten, appels en peren, te promoten. De actie werd bij degenen die Suske en Wiske-artikelen van eerdere jaren hebben besteld aangekondigd via een kerstkaart.

Fruiteters kunnen deze keer sparen voor kaartspellen.
Via de actie zijn vier verschillende kaartspellen verkrijgbaar in speciale bewaarblikjes. Die blikjes kunnen bewaard worden in een Suske en Wiske spellendoos, waar bovendien een extra bordspel in verpakt zit.
De doos wordt gratis met het eerste blikje verzonden.

De actie begint in januari 2014 met sparen voor het Suske en Wiske kaartspel Wie ben ik, inclusief het speciale Suske en Wiske gezelschapsspel.
Van 31 maart tot en met 29 juni kan worden gespaard voor het Suske en Wiske Kwartet.
In de periode van 30 juni tot en met 28 september zijn punten verkrijgbaar voor het Suske en Wiske Memo kaartspel.
De actie wordt van 29 oktober tot en met 31 december afgesloten met het Familie van vijf spel.

De opzet van de spaaractie is wederom ongewijzigd. Consumenten sparen voor unieke codes, die waardepunten vertegenwoordigen. Deze codes staan op kaartjes die in de fruitverpakkingen zijn bijgesloten. Nadat de consument 10 unieke codes heeft verzameld, kunnen deze worden ingevoerd op een speciale website. Nadat de codes zijn ingevuld en geverifieerd, krijgt de consument de artikelen direct toegestuurd.


Kaartspellen Fruitmasters Bordspel Fruitmasters