Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Promopuzzeltje Hasselt


Eind 2005 verschijnt weer een puzzel van Suske en Wiske.

Het puzzeltje Vanaf 26 december 2005 is bij de dienst Toerisme van de stad Hasselt in BelgiŽ een promotiepuzzeltje te koop van de muurschildering die daar al sinds 1996 te zien is. Het is de bedoeling om hierna ook van alle andere stripmuren in de stad een puzzel uit te brengen.
De puzzel van bestaat uit 24 stukjes en is gemaakt door de firma Puzzelman, die ook al veel andere puzzels van Suske en Wiske heeft uitgegeven. De oplage is beperkt gebleven tot 500 exemplaren.

Het puzzeltje is alleen te koop bij de dienst Toerisme van Hasselt. Puzzelman heeft net een Suske en Wiske Promopuzzeltje gemaakt voor de dienst Toerisme van Hasselt uit BelgiŽ. Er werden er slechts 500 gemaakt en zijn sinds 26 december alleen te koop bij de dienst Toerisme van Hasselt. De contactgevens van de dienst zijn:
Hasselt Stripstad
In & Uit
Lombaardstraat 3
3500 Hasselt
++32 (0)11 23 95 40
Toerisme@hasselt.be

De prijs van het puzzeltje bedraagt Ä 4 Hierbij komen nog verzendkosten, voor BelgiŽ Ä 1 en voor Nederland Ä 2

De puzzel kan ook worden besteld bij Puzzelman. De bestelde puzzeltjes kunnen dan worden meegebracht naar de stripbeurs te Rijswijk (4 & 5 februari). Indien u de puzzel bestelt voor 16 januari via eric@dilles.be. Puzzelman bestelt de puzzeltjes dan voor u bij Toerisme Hasselt en dan betaalt u geen transportkosten


Prompuzzeltje Hasselt Prompuzzeltje Hasselt