Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Puzzels van Klein Suske en Wiske


Puzzelman begint met puzzels voor kinderen.

Restaurantje In de afgelopen jaren heeft de firma Puzzelman diverse puzzels uitgebracht met afbeeldingen van stripfiguren, waarbij Suske en Wiske ook 7 keer aan bod kwamen. Al deze uitgaven betroffen puzzels van 1000 stukjes.
In augustus zal de serie strippuzzels worden uitgebreid met de eerste uitgaven die speciaal gericht zijn op kinderen. Tijdens het Brabants Stripspektakel te Valkenswaard zullen de eerste 6 puzzels met een omvang van 99 stukjes worden gepresenteerd. Voor deze puzzels zijn afbeeldingen van de strips Klein Suske en Wiske (4x), Jommeke (2x) en Boeboeks gebruikt.
Aanvankelijk waren er 3 puzzels van Klein Suske en Wiske gepland. In juli werd echter bekend dat hier nog een vierde exemplaar, met het thema "Bellen blazen", aan is toegevoegd.
In Belgiƫ zullen de puzzels voor het eerst gepresenteerd worden tijdens de stripbeurs in Mechelen op 11 september.

De adviesprijs voor alle puzzels is € 6,99 per stuk.
Reserveren van de uitgaven wordt aangeraden omdat de oplage beperkt is. Bestellen kan via het mailadres: eric@dilles.be.
De gereserveerde puzzels kunnen tijdens de beurzen opgehaald worden bij de Puzzelman-stand.
Bij reservering en ophalen van de puzzels op de beurs zijn de 4 puzzels van Klein Suske en Wiske te koop voor € 25 i.p.v. € 28.


Buitenspelen Spin Bellen blazen


Meer informatie over de puzzels van Klein Suske en Wiske is te vinden op de site van Puzzelman.
Bekijk ook het overzicht van alle tot nog toe verschenen puzzels.