Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

33e Suske en Wiske Fandag van de Fameuze Fanclub


Op zondag 2 april 2023 organiseert de Fameuze Fanclub haar 33e fandag.

33e Suske en Wiske Fandag Na enkele jaren afwezigheid is hét evenement voor Suske en Wiske-fans weer helemaal terug van weggeweest!
Op zondag 2 april 2023 organiseert De Fameuze Fanclub de Suske en Wiske Fandag op een nieuwe locatie. Suske en Wiske-liefhebbers vinden alle vertrouwde elementen van de Fandag dit keer terug in Oudenbosch, vlakbij Roosendaal.
Ook voor fans die van wat verder moeten komen, is Oudenbosch zeker de moeite waard om te bezoeken. De indrukwekkende basiliek in het centrum van Oudenbosch is een negentiende-eeuwse kopie van de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Zien is geloven!

De fans mogen rekenen op een verrassende line-up van signerende Suske en Wiske-stripmakers! Tekenaar Wout Schoonis zal aanwezig zijn, net als scenarist Peter Van Gucht, decortekenaar Christian Verhaeghe en inkleurster Sabine De Meyer.
Behalve de mogelijkheid om kennis te maken met de signerende stripmakers, is er een beursgedeelte met stands van handelaren en leden vol Suske en Wiske-strips en -curiosa en een veiling met mooie kavels. Je kan Parastone live aan het werk zien bij het boetseren van een Suske en Wiske-beeldje. Het Suske en Wiske Museum uit Kalmthout (B) voorziet een leuke activiteit voor de jongste bezoekers. Kortom... een leuk gezinsuitje voor jonge en minder jonge stripliefhebbers!


Plaats: Sporthal De Beuk, Beukenlaan 4, 4731 CG Oudenbosch
Datum: 2 april 2023
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Prijs: Leden van De Fameuze Fanclub € 5,- / Niet-leden € 7,50 / Kinderen tot 12 jaar Gratis
Website: De Fameuze Fanclub