Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De allerbeste albums

Suske en Wiske hitparade - Statistieken 2007


Introductie Ranglijst 2007 Nummers 1 Landen Geboortejaren

De afzonderlijke top-10 lijstjes die in 2007 zijn ingestuurd zijn afkomstig van mensen uit verschillende landen en van verschillende leeftijden. De inzendingen vormen samen de hitparade 2007. De tabellen op deze pagina geven een beeld van de favoriete albums in verschillende categorieën.


Nummers 1

In 2007 werden 53 verschillende verhalen genoemd als favoriet album van de deelnemers. Het onderstaande lijstje geeft een overzicht van de avonturen die de meeste keren op de bovenste positie van de persoonlijke hitparades werden ingevuld, met achter de titels vermelding van het aantal keren dat de toppositie werd bereikt.
Het verhaal dat in totaal de meeste punten kreeg, De Tuf-Tuf-Club, werd ook het meest genoemd als favoriet van de inzenders.

De Tuf-Tuf-Club

Plaats Verhaal Punten
1. De Tuf-Tuf-Club 15
2. De Ringelingschat 8
3. De bronzen sleutel 5
4. De kaartendans 5
5. De parel in de lotusbloem 5
6. Het Spaanse spook 4
7. De toornige tjiftjaf 4
8. De bokkerijders 3
9. De gouden cirkel 3
10. De schat van Beersel 3


Landen

Zoals gebruikelijk werden ook in 2007 vrijwel alle lijstjes met favorieten verstuurd vanuit Nederland en België. Naast deze twee landen werden alleen nog 2 lijsten ontvangen uit Duitsland.
In de tabellen hieronder zijn de populairste verhalen uitgesplitst naar top-10 lijstjes voor de twee landen waaruit de meeste inzendingen zijn ontvangen.


Geboortejaren


Introductie Ranglijst 2007 Nummers 1 Landen Geboortejaren