Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De allerbeste albums

Suske en Wiske hitparade - Statistieken 2011


Introductie Ranglijst 2011 Nummers 1 Landen Geboortejaren

De afzonderlijke top-10 lijstjes die in 2011 zijn ingestuurd zijn afkomstig van mensen uit verschillende landen en van verschillende leeftijden. De inzendingen vormen samen de hitparade 2011. De tabellen op deze pagina geven een beeld van de favoriete albums in verschillende categorieën.


Nummers 1

In 2011 werden 48 verschillende verhalen genoemd als favoriet album van de deelnemers. Slechts vier albums werden meer dan twee keer genoemd. Het onderstaande lijstje geeft een overzicht van de avonturen die de meeste keren op de bovenste positie van de persoonlijke hitparades werden ingevuld, met achter de titels vermelding van het aantal keren dat de toppositie werd bereikt.

Het Spaanse spook

Plaats Verhaal Punten
1. Het Spaanse spook 7
2. De schat van Beersel 6
3. De apekermis 3
4. De bokkerijders 3


Landen

Ook in 2011 werden vrijwel alle inzendingen voor de hitparade verstuurd vanuit Nederland en België. Naast deze twee landen werden ook nog vier lijsten ontvangen uit Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italië.
In de tabellen hieronder zijn de populairste verhalen uitgesplitst naar top-10 lijstjes voor de twee landen waaruit de meeste inzendingen zijn ontvangen.


Geboortejaren


Introductie Ranglijst 2011 Nummers 1 Landen Geboortejaren