Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De allerbeste albums

Suske en Wiske hitparade - Statistieken 2013


Introductie Ranglijst 2013 Nummers 1 Landen Geboortejaren

De afzonderlijke top-10 lijstjes die in 2013 zijn ingestuurd zijn afkomstig van mensen uit verschillende landen en van verschillende leeftijden. De inzendingen vormen samen de hitparade 2013. De tabellen op deze pagina geven een beeld van de favoriete albums in verschillende categorieën.


Nummers 1

In 2013 werden 34 verschillende verhalen genoemd als favoriet album van de deelnemers. Het onderstaande lijstje geeft een overzicht van de avonturen die de meeste keren op de bovenste positie van de persoonlijke hitparades werden ingevuld, met achter de titels vermelding van het aantal keren dat de toppositie werd bereikt.

De Ringelingschat

Plaats Verhaal Punten
1. De Ringelingschat 4
2. De circusbaron 3
3. De gouden cirkel 3
4. De schat van Beersel 3


Landen

Ook in 2013 werden vrijwel alle inzendingen voor de hitparade verstuurd vanuit Nederland en België. Naast deze twee landen werden ook nog twee lijsten ontvangen uit Duitsland en enkele inzendingen uit Brazilië, Suriname en de Verenigde staten.
In de tabellen hieronder zijn de populairste verhalen uitgesplitst naar top-10 lijstjes voor de twee landen waaruit de meeste inzendingen zijn ontvangen.


Geboortejaren


Introductie Ranglijst 2013 Nummers 1 Landen Geboortejaren