Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske en het machtig meli-avontuur


In de zomermaanden juli en augustus van 1997 werd in het Meli Park aan de Belgische kust, een speciale show opgevoerd door de Suske en Wiske-Musical sterren.

De show heeft Suske en Wiske en het machtig meli-avontuur. Deze show duurde 30 minuten en werd tot 5 maal per dag opgevoerd. Naast de Nederlandse opvoering werd de show ook in het Frans opgevoerd. De inhoud van de Franse show was gelijk aan de Nederlandse.

Voor de show werd gebruik gemaakt van de bekende musical sterren maar elk van hen had een reserve. Zodra we weten wie de reserves waren kunt u hun namen hier vinden.

Het verhaal gaat ongeveer zo: Suske en Wiske komen in het Meli Park. De Meli mascotte (een bij) is haar scepter verloren. Die moeten ze zoeken. Dat lukt ze ligt in de doolhof (nieuwste attractie van het meli park). Iedereen is blij.

Natuurlijk wordt er heel wat gezongen.

Lambik Rock is nog een oud liedje uit de Nederlandse versie van de Musical De stralende sterren, alle andere liedjes zijn nieuw.

De hele voorstelling is op CD uitgebracht, zowel in het Nederlands als in het Frans. Als extraatje staan alle liedjes ook nog instrumentaal op de CD.

Een promo-CD is door Het Nieuwsblad en Fina uitgegeven. Deze bevat het liedje "Sidonie is in the house".