Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Mini-boekjes bij Albert Heijn


Albert Heijn voert weer actie met Suske en Wiske.

Nieuwe actie bij Albert Heijn Op 5 mei begint in de supermarkten van Albert Heijn een nieuwe actie met Suske en Wiske.
In het verleden waren er vele artikelen van de stripfiguren bij de Zaanse grootgrutter te verkrijgen. Onder andere konden borden, glazen, placemats, speciale albums, lepeltjes en een speciaal spel door de liefhebbers bij elkaar worden gespaard door boodschappen te doen in de winkels van AH.

Dit jaar zullen er 16 verschillende mini-boekjes te verkrijgen zijn bij een aantal bonusaanbiedingen. De boekjes zullen gespreid over 4 weken verschijnen. Ze zijn gratis verkrijgbaar bij aankoop van diverse produkten. Eventueel kunnen ze ook worden gekocht voor € 1,25 per stuk.
Bij iedere bestelling die wordt geplaatst bij Albert, de thuisbezorg-service van Albert Heijn, krijgt men een boekje gratis.

De titels die worden uitgebracht zijn: De poenschepper

 1. De poenschepper
 2. Het eiland amoras
 3. De nerveuze Nerviers
 4. De spokenjagers
 5. Wattman
 6. Jeromba de Griek
 7. Het zoemende ei
 8. De koddige kater
 9. Het mini-mierennest
 10. De IJzeren Schelvis
 11. De apekermis
 12. De dulle griet
 13. De zeven snaren
 14. De brullende berg
 15. De circusbaron
 16. De gramme huurling
In de eerste week van de actie, van 5 tot en met 11 mei krijgt men een mini-stripboek gratis bij aankoop van 3 flessen Pepsi, Sisi of 7-Up 1.5 liter naar keuze en 3 zakken Lay's chips naar keuze.
De titels die in deze periode worden uitgegeven zijn: De poenschepper, Het eiland Amoras, De nerveuze Nerviers en De spokenjagers.