Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske Internet Award 2004


De uitslag van de Suske en Wiske Internet Award 2004 is bekend.

Suske en Wiske Internet Award 2004 Suske en Wiske op het WWW is winnaar geworden van de Suske en Wiske Internet Award 2004.
Deze verkiezing werd dit jaar voor de derde keer door Roy Manders georganiseerd. Van 10 april tot 15 mei 2004 kon worden gestemd op de beste Suske en Wiske site van het jaar.

Op 23 mei is om middernacht de uitslag van de verkiezing bekend gemaakt. Met nipt verschil werd de winnaar van de vorige twee edities, de Fameuze Fanclub dit jaar verslagen door Suske en Wiske op het WWW. De site van de fanclub kreeg 21,1% van de stemmen terwijl deze site de voorkeur kreeg van 21,2% van de stemmers.

Suske en Wiske op het WWW heeft de stijgende lijn in de verkiezing door weten te zetten. Na een derde en tweede plaats bij de vorige verkiezingen is dit keer de top van de ranglijst bereikt. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt door zijn stem op deze site uit te brengen wordt hierbij heel hartelijk bedankt.
Heel veel dank ook aan allen die door het opsturen van nieuwtjes, afbeeldingen en teksten hebben meegeholpen om de site te maken tot wat hij nu is.

Doordat de fanclub dit keer niet op de eerste plaats eindigde liep ze de nieuwe 3X award mis. Deze nieuwe prijs zal worden toegekend aan de eerste site die de award drie keer weet te winnen.

De top-5 van de sites bestaat uit:

  1. Suske en Wiske op het WWW
  2. De Fameuze Fanclub
  3. De Klankentapper
  4. Suske en Wiske 4ever
  5. HUSIGI SW infosite

Meer informatie over de Suske en Wiske Internet Award is te vinden op de website van Roy Manders.