Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske Internet Award 2006


De winnaar van de Suske en Wiske Internet Award 2006 is bekend.

Suske en Wiske Internet Award 2006 Met een overweldigende meerderheid van stemmen heeft De Klankentapper voor de tweede keer op rij de Suske en Wiske Internet Award 2006 gewonnen.
In de vijfde editie van de verkiezing, georganiseerd door Roy Manders, behaalde de winnende site maar liefst 49% van alle stemmen.

Op ruime afstand van de winnaar eindigde de sites van de Fameuze Fanclub (20%) en Suske en Wiske op het WWW (13%) op de tweede en derde plaats.

De sites in de top drie zijn al drie jaar dezelfde. De volgorde waarin de posities worden bezet verschilt echter elk jaar. Voordat de zegetocht van De Klankentapper begon werden eerdere edities van de verkiezing gewonnen door De Fameuze Fanclub (2002 en 2003) en Suske en Wiske op het WWW (2004).
Opvallend is dit jaar de hoge score van De Klankentapper, nog niet eerder behaalde de winnaar zo'n hoog percentage van de stemmen.

Felicitaties voor De Klankentapper en De Fameuze Fanclub met het behaalde resultaat.
Iedereen die zijn stem op deze site heeft uitgebracht wordt hierbij van harte bedankt.

In 2007 zal de verkiezing van de beste Suske en Wiske site niet worden gehouden. De zesde editie van deze poll wordt georganiseerd in 2008.
Meer informatie over de Suske en Wiske Internet Award is te vinden op website van de Award.