Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske-dag in Bokrijk


Zondag 22 juli 2007.

Suske en Wiske vieren feest in Bokrijk

Op 22 juli 2007 vieren Suske en Wiske met hun vrienden weer feest in het domein Bokrijk.

In de gebieden Oost- en West-Vlaanderen, in het park, kan je je helemaal uitleven op de speelweide. Klim zo snel je kan naar de top van de mega-klimmuur, probeer de uitgang te vinden van onze superdoolhof of word voor even een echte sumoworstelaar in een knotsgek pak. Speel mee in een levend tafelvoetbalspel of ontwerp je eigen waterraket en schiet ze zo hoog je kan de lucht in. Pas wel op dat je de Suske en Wiske-luchtballon niet raakt waarin je mee kan vliegen!
In de Kempen kan je deelnemen aan verschillende workshops waarbij je leuke dingen kan leren. Maak je eigen T-shirt met oud krantenpapier of neem je eigen popsong op een cd'tje op. Trap voor jezelf een gezond vruchtensapje op de sappentrapper of leer van een echte striptekenaar hoe je Suske en Wiske in een wip op papier kan zetten! Heb je honger gekregen na al die avonturen? Ga dan even langs bij de chef-kok die je overheerlijke hapjes leert maken. Als je je buikje rond gegeten hebt, kan je uitrusten op onze vertelzolder of neerploffen in de stoel van Sidonia's schoonheidssalon en je laten optutten. In de striphoek kan je onderuitgezakt je favoriete Suske en Wiske-verhalen lezen. De Fameuze Fanclub is ook van de partij zodat je je persoonlijke collectie kan aanvullen of misschien win je wel wat bij een draai aan het Suske en Wiske-striprad! De Suske en Wiske-auteurs signeren hier dan meteen je favoriete album. Of misschien zelfs je buik!

Op de evenementenweide hebben je favoriete striphelden nog heel wat georganiseerd zodat jij je nog meer kan amuseren! Bezoek er het Kinderrechtendorp, chat met Suske en Wiske en wat zou je ervan denken om met hen en Sidonia, Lambik en Jerom op de foto te gaan!? Vergeet ook zeker het feestpodium niet! Je kan daar ochtendgymnastieken met de hele Suske en Wiske-cast en versteld staan van de spectaculaire proeven tijdens de interactieve wetenschapsshow van Professor Barabas.

Op het einde van de dag brengt de Ketnet Band nog ambiance en kan je uit je dak gaan op de spetterende slotshow met de gloednieuwe Suske en Wiske-band! Vergeet ook zeker niet deel te nemen aan de grote sms-wedstrijd waarbij je toffe prijzen kan winnen, zoals tickets voor Walibi, strippakketten of een Klein Suske en Wiske-springkasteel op je verjaardagsfeestje!


Meer informatie over de Suske en Wiske-dag is te vinden op de OfficiŽle Suske en Wiske-site.