Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Willy Vandersteendag Kalmthout


Op zondag 21 mei 2023 wordt in Kalmthout de Willy Vandersteendag georganiseerd.
Bezoekers zijn welkom in de Balkenzaal van het Arboretum waar stands aanwezig zijn van StripKalmthout en De Fameuze Fanclub.

Suske en Wiske in Kalmthout Degenen die het beeld Suske en Wiske in Kalmthout en/of de portfolio Willy Vandersteens leukste plekjes hebben besteld kunnen die op deze dag afhalen.
De maker van het Parastone beeld, Fons van Dommelen werkt op deze dag aan een nieuw beeldje.

Op het programma staan verder nog:

Ook het Suske en Wiske Museum is deze dag geopend.
In de voormalig villa van Willy Vandersteen vind je nu een interactief museum waar jong en oud kunnen ontdekken wat je allemaal nodig hebt voor een goed stripverhaal. Tijdens deze Striptoer neemt Vandersteen de bezoekers mee door 9 kamers en geeft tips en uitleg. Aan het einde heeft iedereen een onvergetelijk avontuur beleefd én een eigen stripverhaal gecreëerd! Naast de interactieve Striptoer kun je er sinds kort ook de voormalige Studio Vandersteen bekijken. Hier ontdek je waar Vandersteen de verschillende stripreeksen bedacht en tekende. Aan de hand van voorwerpen, anekdotes en natuurlijk zijn vele (strip)verhalen kom je alles te weten over zijn tekencarrière.
Een bezoek aan het museum kan eenvoudig worden geeserveerd via de website: www.suskeenwiskemuseum.bePrent uit de Portfolio