Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De grappen van Lambik

Luxe uitgave


Grote Stripbeurs Sint-Pauwels Naar aanleiding van de plaatselijke kermis organiseren Stripwinkel Het Gebroken Zwaard en het Feestcomité van Sint-Pauwels op zondag 13 september voor de derde keer een grote stripbeurs.
Ter gelegenheid van deze beurs verschijnt een box met twee luxe albums van De grappen van Lambik.

Deze albums vormen een aanvulling op de utigave die in 2003 verscheen tijdens het 18e Brabants stripspektakel te Valkenswaard. In dat jaar verscheen een box waarin 8 gekartonneerde albums met grappen van Lambik waren opgenomen. De boeken werden uitgevoerd met een linnen rug.
In die 8 albums ontbraken echter nognog 61 gags. De vereniging Brabant Strip bundelde deze ontbrekende grappen in 2007 en 2009 in twee delen van de Collectie Fenix.
Alle grappen uit de albums van Brabant Strip worden nu uitgegeven met dezelfde, luxe, vormgeving als de box uit 2003.
De oplage van deze box bestaat uit 300 genummerde exemploaren waarvan de helft bestemd is voor verkoop in België en de andere helft in Nederland zal worden verkocht. De prijs is vastgesteld op € 120 voor de 2 luxe albums met box en certificaat.
De Belgische versie van het album verschijnt tijdens de stripbeurs te Sint-Pauwels. Reserveren is mogelijk via info@hetgebrokenzwaard.be

Tijdens de beurs wordt ook een actie gehouden rond het derde, en laatste, deel van J.ROM, Verblind, dat verschijnt op 8 september. Bij de stand van Het Gebroken Zwaard ontvangt men bij aankoop van een J.ROM album een poster, gedrukt op luxe papier… Dit zolang de voorraad strekt.

De grappen van Lambik box 2001 De grappen van Lambik, no. 9 De grappen van Lambik, no. 10