Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Studio Vandersteen anders bekeken


Studio Vandersteen anders bekeken< Vanaf 6 juni 2015 is in de Factum Studio Gallery te Puurs een bijzondere tentoonstelling te zien met werk van tekenaars die voor Studio Vandersteen hebben gewerkt of daar nu nog voor werken.
Luc Morjaeu stelde een expostie samen unieke schilderijen en tekeningen van deze tekenaars die los staan van hun werk voor de Studio.

Op de tentoonstelling zijn creaties te zien van Paul Geerts, Jeff Broeckx, Ron Van Riet, Peter Van Gucht, Wout Schoonis, Christian Verhaeghe en Luc Morjaeu zelf.

De vernissage van de expositie vindt plaats op zaterdag 6 juni. Op 21 juni wordt de tentoonstelling afgesloten met een muzikaal omlijste "Finissage".
De feestelijkheden van de Finissage beginnen om 18:00 uur met een signeersessie rond de strips van Peter Van Gucht. Bezoekers kunnen zelf boeken meebrengen maar er zullen ook uitgaven aanwezig zijn die anders moeilijk te vinden zijn.
Om 20:00 uuris er dan een spetterend mini-concert van Zoek & De Reizigers om tenslotte samen het glas te heffen op een artistieke toekomst.

Plaats: Factum Studio Gallery
Dorpshart 60
2870 Puurs
Datum: 6-21 juni 2015
Tijd: 13.00 tot 18.00 uur
Website:: Facebookpagina Factum Studio Gallery