Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Suske en Wiske-dag in Bokrijk


Op zondag 5 augustus 2001 wordt in het domein Bokrijk een Suske en Wiske-dag gehouden.

Suske en Wiske komen naar Bokrijk

Na het succes van de eerste dag rond het Vlaamse stripduo die in 2000 in het openluchtmuseum Bokrijk werd georganiseerd komt daar in 2001 een vervolg op.
Dit keer zal de dag geheel in het teken staan van het thema toveren. Gedurende het toverfeest wordt er een mini-cursus goochelen en jongleren gegeven, lopen er magische vertellers rond en brouwt een toverkol een heksensoep.

Naast de magie worden natuurlijk ook de stripfans niet vergeten. Het nieuwe album De ongelooflijke Thomas zal in Bokrijk voor het eerst worden verkocht. Paul Geerts is aanwezig om te signeren en ook de Fameuze Fanclub geeft acte de présence. Ook zal er een Suske en Wiske-show worden opgevoerd en zijn er een stripwinkel en een stripbibliotheek aanwezig.

Voor de vele fans van Suske en Wiske is het ook leuk om te weten dat de film De duistere diamant voor een groot deel zal worden opgenomen in dit openluchtmuseum. Op deze dag kan men dus alvast bekijken in wat voor decor het historische deel van de film zich zal gaan afspelen.


De dag wordt van 11 tot 18.00 uur gehouden in Bokrijk. De kosten van een entreekaartje lopen van 8 tot 15 gulden (150 tot 250 Bfr.).
Meer informatie over de Suske en Wiske-dag is te vinden op de website van het Domein Bokrijk.