Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

15e Fanclubdag van de Fameuze Fanclub


Op zondag 21 april 2002 hield de Fameuze Fanclub haar 15e fanclubdag.

Poster voor de 15e fanclubdag

Evenals vorig jaar was als locatie voor de fanclubdag gekozen voor Nieuwegein. Evenementenhal De Blokhoeve vormde weer het decor voor allerhande Suske en Wiske-activiteiten.

Het thema van de 15e fanclubdag was De toekomst in. De dag stond dan ook geheel in het teken van de overdracht van Suske en Wiske door Paul Geerts aan Marc Verhaegen. Natuurlijk waren beide tekenaars weer aanwezig om de fans van (hand)tekeningen te voorzien. Dit jaar werden zij vergezeld door Studio-medewerkers Rita Bernaers (inkleurster) en Liliane Govaerts (algemeen medewerkster).
Inmiddels een vertrouwde gast op de fanclubdagen is het Suske en Wiske Kindermuseum. Ook dit jaar gaf mevrouw Mommaerts namens deze instantie weer acte de présence en presenteerde ze o.a. een nieuw spel.

Op de clubdag zagen diverse nieuwe uitgaven het licht.

De spokenjagers

De hoofdrolspelers uit de nieuwe musical, De spokenjagers, verzorgden in Nieuwegein een tweetal optredens. Lambik (Ronald Van Rillaer) was verder ook betrokken bij de uitreiking van diverse prijzen.

De kenniskwis die oorspronkelijk voor deze dag gepland stond is verschoven naar een latere datum. Waarschijnlijk zal dit evenement worden gehouden tijdens de ledendag in oktober of op de Fanclubdag van 2003.


De kleurenkladder Adres:
NBC De Blokhoeve
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Tel. 030 604 77 10
Tijd: 10.00-17.00 uur

Meer informatie over de fanclubdag vindt u op de site van De Fameuze Fanclub.