Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

17e Fanclubdag van de Fameuze Fanclub


Op zondag 18 april 2003 organiseert de Fameuze Fanclub haar 17e fanclubdag.

Advertentie voor de Fanclubdag Evenementenhal De Blokhoeve in Nieuwegein vormt voor de vierde keer in successie het toneel voor de Suske en Wiske Fanclubdag.

Gewoontegetrouw zullen Marc Verhaegen en zijn medewerkers van Studio Vandersteen op de Fanclubdag aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen. Ook het Provinciaal Suske en Wiske Kindermuseum en Jeff Broeckx, tekenaar van Klein Suske en Wiske, zullen weer naar Nieuwegein komen.
Op de beurs en veiling zullen weer veel Suske en Wiske-artikelen worden verkocht.

Op de fanclubdag verschijnt ook weer een aantal speciale uitgaven. De leden kunnen dit jaar een beeldje van Jerom, gekleed als in het album De toffe tamboer, afhalen.
Een tweede, zeer speciale, uitgave biedt een blik achter de schermen bij studio Vandersteen. In een luxe editie van het verhaal De breinbrekers wordt getoond hoe een strip tot stand komt. In het boek komen de activiteiten van alle medewerkers aan bod, dus naast Marc Verhaegen ook Walter van Gasse, Tom Wilequet en Rita Bernaers. Stap voor stap wordt het verhaal duidelijker, met als klap op de vuurpijl het verhaal nogmaals in kleur. Het dubbeldikke album wordt afgesloten met een aantal extra pagina's over de totstandkoming van de verschillende fasen en een interview met Marc Verhaegen.
Het boek verschijnt op groot formaat in een oplage van 400 exemplaren en is te koop voor € 105,-


Het ledencadeau De speciale uitgave van 'De breinbrekers'

Plaats: NBC De Blokhoeve, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Datum: 18 april 2004
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Website: De Fameuze Fanclub